Nëse jeni të apasionuar pas modës, këto janë dokumentarët që duhet të shihni

Duket sikur çdokush është fiksuar pas modës, të bukurës dhe çdo gjëje që lidhet me to! Meqënëse kemi hyrë në një epokë ku blogu i modës shihet ngado, mund të themi se kemi hyrë gjithashtu në sezonin dokumentarëve që na tregojnë më shumë rreth modës dhe të fshehtave të saj.

Ka disa realizime në këtë fushë që mund të na bëjnë ta duam më shumë modën dhe të ndryshojmë mënyrën e të menduarit rreth saj… A nuk do të dëshironit të shihnit në një dokumentar sesi kanë arritur të ngrihen market tuaja të preferuara?

Dokumentari që flet për Manolo Blahnik është një ndër to, një ndër krijuesit më të dashur nga shumë breza të ndjekësve të modës. Gjithashtu, dokumentari që flet për kryeredaktoren e revistës Vogue Italia si udhëheqëse të një ndër revistave më të famshme të modës në botë nuk duhet humbur. Por jo vetëm kaq, në listën e mëposhtme kemi përmbledhur një sërë titujsh të cilët do t’ju lënë një shije shumë të mirë pasi t’i shihni…

Nëse mendoni se ka ende për të mësuar nga bota e modës, këto janë dokumentarët më inspirues…

 1. Manolo: the Boy Who Made Shoes for Lizards (2017)

WhatsApp chat