top of page
10 Fustan.jpg

23/24 Evening Collection

Fustan stil princeshe në material të punuar me teminë dhe ndërthurje tyli në pjesën e bustit. Ndërthurur gjithashtu me detaje në material velvet në pjesen e supeve dhe në rripin e belit..

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page