top of page
12 Fustan (1).jpg

23/24 Evening Collection

Fustan i gjatë i prerë drejt, në material të punuar me rruaza dhe bust të prerë në formë korse. Detaje tyli në pjesën e sipërme.

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page