top of page
2 Fustan.jpg

23/24 Evening Collection

Fustan i shkurtër pa rripa, në material të punuar me temina, me bust të prerë drejt dhe fund voluminoz. 

  • Instagram
  • Facebook
2. 2 Fustan.jpg
bottom of page