top of page
3 Fustan.jpg

23/24 Evening Collection

Fund dhe bluzë në material të punuar me qëndisje. Bluza e shkurtër me mëngë të gjata dhe fundi i punuar me pupla në mënyrë artizanale nga Atelier Class.

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page