top of page
5.5 Fustan.jpg

23/24 Evening Collection

Fustan i gjatë në material të punuar me teminë, me prerje "cut-out" në pjesën e bustit, hapje V në dekolte dhe detaje fiongo në material tafta.

  • Instagram
  • Facebook
5 Fustan (1) (2).jpg
bottom of page