top of page
8 Fustan.jpg

23/24 Evening Collection

Fustan stil princeshe në material të punuar me teminë dhe ndërthurje tyli në pjesën e fundit. Detaj mëngësh të punuara me tyl.

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page