Category Archives: Style

Nëse jeni të apasionuar pas modës, këto janë dokumentarët që duhet të shihni

Duket sikur çdokush është fiksuar pas modës, të bukurës dhe çdo gjëje që lidhet me to! Meqënëse kemi hyrë në një epokë ku blogu i modës shihet ngado, mund të themi se kemi hyrë gjithashtu në sezonin dokumentarëve që na tregojnë më shumë rreth modës dhe të fshehtave të saj. Ka disa realizime në këtë […]

4 gjërat që duhet të dini për javën e modës në Milano

Java e modës është një ndër eventet më të rëndësishme të kësaj fushe dhe si e tillë, s’mund të kishte më pak vëmendje në Milano, vendin ku shumë stilistë “vulosin” sukseset e tyre me pasarelat brilante dhe me fjalën e fundit të modës. Në një axhendë tepër intensive, java e modës në Milano na tregoi […]

WhatsApp chat