top of page
4 Fustan.jpg

23/24 Evening Collection

Fustan i shkurtër në material të punuar me temina, me fund voluminoz, bust korse, dhe detaj elegant lidhjeje në pjesën e gjoksit.

  • Instagram
  • Facebook
4.4 Fustan.jpg
bottom of page