BabyBlue Costume

105.00 95.00

-Kostum me bluzë dhe pantallona të ngushta me detaje lulesh të punuara 3D në pjesën e mëngëve.

-Në gjendje shumë të mirë

-Masa M

-Dizenjuar dhe prodhuar nga AtelierClass

Out of stock

WhatsApp chat