Caramel Collection

300.00 66.00

Fustan tyli i prerë drejtë me fruda në pjesën e poshtme.

-Në gjendje shumë të mirë

-Masa M

-Dizenjuar dhe prodhuar nga AtelierClass

Out of stock

SKU: LM 06 Categories: , , ,
WhatsApp chat