Fustan i shkurter gurkali

140.00 69.00

-Fustan i shkurter mendafshi me rripa te holle, jake te drejte dhe dantelle te qendisur, te holle ne pjesen e siperme dhe me te gjere ne pjesen e fundit.

-Masa:S/M

1 in stock

WhatsApp chat