Fustan i shkurter i zi 

140.00 69.00

-Fustan i shkurter mendafshi me rripa te holle, jake te drejte dhe dantelle te qendisur, te holle ne pjesen e siperme dhe me te gjere ne pjesen e fundit.

-Masa:S/M

Out of stock

WhatsApp chat