RedCollection

599.00

Fustan i kuq me bust të punuar me lule dhe me fruda të imëta në pjesën e poshtme.

-Masa S/M

-I ri fringo

-Dizenjuar & prodhuar nga AtelierClassCO19

1 in stock

Code EAN: LM012019 SKU: LM012019 Categories: , ,
WhatsApp chat