Transport & Payment

CILAT JANË FORMAT & TARIFAT E TRANSPORTIT?

Për çdo porosi nga Tirana, transporti është 300 Lek dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.

Per çdo porosi të bërë në të gjithë Shqipërinë, transportit është 400 Lek

*Pagesa kryhet në momentin e dorëzimit të mallit.

*Dërgesa e porosisë kryhet brenda 72 orëve që nga momenti i porosisë

Për çdo porosi në shtetin e Kosovës, tarifa e transportit është 10 Euro.

Për çdo porosi mbarëkombëtare, tarifat janë 50 Euro me transport Standard në Europë, Azi, Amerikë; ndërsa transport Express vlera në këto kontinente do jetë 120 Euro. 

CILAT JANË FORMAT E PAGESES?

Nëse je në Shqipëri & Kosovë?

Cash, PayPal, Kartë Krediti.

Nëse je ne Europë, Azi apo Amerikë?

PayPal, Kartë Krediti.