top of page

Transport & Payment

CILAT JANË FORMAT & TARIFAT E TRANSPORTIT?

-Për çdo porosi nga Tirana, transporti është 200 Lek dhe porosia mbërrin brenda 24-72 orëve.

-Për çdo porosi të bërë në të gjithë Shqipërinë, transporti është 300 Lek dhe porosia mbërrin brenda 72 orëve.

Për çdo porosi në:

-Kosovë, tarifa e transportit është 6 Euro.

-Maqedoni, tarifa e transportit është 6 Euro.

-Itali, tarifa e transportit është 39 Euro.

-Për çdo porosi tjetër mbarëkombëtare, tarifat janë 39 Euro me transport Standard në Europë, Azi, Amerikë; ndërsa për transport Express vlera në këto kontinente do jetë 120 Euro.

CILAT JANË FORMAT E PAGESËS?

Nëse je në Shqipëri & Kosovë?

Cash, PayPal, Kartë Krediti.

Nëse je në Europë, Azi apo Amerikë?

PayPal, Kartë Krediti.

*Nëse keni zgjedhur Pay Cash on Delivery, pagesa kryhet në momentin e dorëzimit të mallit.

bottom of page